Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

Is Elektrisch die Co. van Yueqingsyueshun, Ltd in 2008 wordt gevestigd, een snelle groeiende onderneming in de productie van drukknopschakelaars. Na meer dan 10 jaar ontwikkelingen, nu zijn wij één van de belangrijke fabrikanten en de leveranciers van drukknopschakelaars in China en wij genieten internationaal in eigen land van hoge reputatie en.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het veroorzaken van hoogte - de drukknopschakelaars van het kwaliteitsmetaal, plastic drukknopschakelaars, Indicatoren, evenals de toebehoren. Onze producten zijn mooie, compacte, hoge betrouwbaar, en duurzaam, die wijd in diverse industriële kabinetten, huishoudapparaten, de kabinetten van de automatiseringsindustrieën, enz. worden gebruikt. Wij bieden al populaire grootte van het paneelknipsel zoals 12mm, 16mm, 19mm, 22mm, 25mm, LEIDENE kleuren van enz. en de veelvoudige zoals groen, wit, geel blauw aan, enz. Wij beloven om premiematerialen voor al onze producten te gebruiken welk metaal of plastiek ook. Wij verzekeren elk product alvorens uit te komen, zodat wij één voor één controleert en test hen perfect is. En ook hebben wij de goedkeuring van Ce en RoHS-van elk van onze producten.

 

Onze ingenieurs houden verbeterend onze producten en ontwikkelen nieuwe producten om het tempo met de ontwikkeling van de wereld te houden. Wij kunnen volgens uw vereisten produceren en u de unieke aanbieden. Onze verkoopafdeling en naverkoopafdeling zullen doen ons beste u helpen, die uw vragen op tijd beantwoorden.

 

Het bezitten ging productielijn, en nauwkeurig het testen apparaat, het bedrijf strikt opgezette speciale QA systeem volgens ISO9001 vooruit. Wij streven naar „omdat de nadruk, zodat de beroeps“ en de „kwaliteit het leven van onderneming“ zijn. Daarom kunnen wij hoog lof van binnenlandse en overzee klanten voor onze producten en onze uitstekende dienst krijgen.

 

Wij niet alleen willen uw partner, maar ook uw vrienden zijn. Geloof ons en groei samen. Aarzel niet om ons te contacteren.

Yueqing Yueshun Electric Co., Ltd.

Geschiedenis

In 2007, bereidden wij de vormen voor de schakelaars van de anti-vandaaldrukknop bijna 1 jaar voor

In 2008, werd het bedrijf opgericht in Yueqing, Wenzhou, de elektrische hoofdstad van China. Wij testten onze producten door professionele instelling voor Ce en Rohs en kleefden alle tests.

In 2010, breidden wij onze productielijn van plastic drukknopschakelaars uit. In dit jaar, beginnen wij om onze producten in Alibaba en maken-in-China te verkopen.

In 2013, begonnen wij onze reizen aan tentoonstelling overzee, de eerste kiezen wij de Duitse tentoonstelling van Hanover, toen Rusland. Wij vestigden more and more zakelijke relatie over de hele wereld met onze klanten.

Yueqing Yueshun Electric Co., Ltd.

Dienst

Aangepaste producten:

Kan Elektrisch Co. van Yueqingsyueshun, Ltd volgens uw vereisten, OEM of ODM produceren aangezien u dit wenst.

Wij hebben lasermachine vooruitgegaan om uw eigen embleem of tekens te graveren. Onze 3D printer kan de aangepaste steekproeven leveren u alvorens nieuwe vormen te maken wenst.

Yueqing Yueshun Electric Co., Ltd.

 

Steun op verkoop:

Het welkom onderzoekt over de hele wereld van! Wij zouden u ons beste citaat volgens uw vereisten willen verzenden.

Yueqing Yueshun Electric Co., Ltd.

Ons Team

Onze professionele technische ingenieurs kunnen u helpen met allerlei vragen en de naverkoopproblemen oplossen. Wij verzekeren u een 3years-kwaliteitswaarborg.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mrs. Chen
Tel. : 15067777577
Resterend aantal tekens(20/3000)